slide 1

Zondagsschool

Op zondagmorgen van 11.00-12.00 is er zondagsschool in het Kerkelijk Centrum voor alle kinderen uit groep 1 t/m 8 van de basisschool! Dus als je nieuwsgierig bent naar de zondagsschool en je bent tussen de 4 en 12 jaar: Kom eens een keer langs! Elke zondag wordt er een Bijbelverhaal verteld. Hierover wordt een verwerking gemaakt. In spelvorm of met behulp van een werkje. Verder bidden we met elkaar, zingen we liederen en we gaan met de kinderen in gesprek. 

Als het winterwerk start, begint de zondagsschool ook. De eerste zondag van iedere vakantie, op christelijke feestdagen en op Avondmaalszondagen is er geen zondagsschool. Tweede Kerstdag is er een kerstviering van de Zondagsschool. Hierin nemen de kinderen uit groep 8 ook afscheid. Deze kinderen krijgen dan ook een Bijbel.

Leidinggevende

Lianne de Heus & Mariska Kortleven.

Leidinggevende

Anske Reijersen van Buuren
Vacature (Iets voor jou? neem contact op!)

Contact

Als u een vraag heeft of iets wilt doorgeven, neemt dan contact op met een van de contactpersonen. Voor algemene vragen kunt u een bericht sturen naar het mailadres info @hervormdhagestein-hoefenhaag.nl.

Kerktijden

Iedere zondag om 9:30 uur en 18:30 uur is er een dienst in de Hervormde kerk aan de dorpsstraat in Hagestein. Luister mee via deze link.

Overige