slide 1

In de regio...

Jongeren ontmoeten elkaar overal, dat blijkt wel uit de activiteiten die in de regio worden georganiseerd. Zo is er het Zaterdag Avond Jeugd Werk voor alle jongeren vanaf 15 jaar en wordt er jaarlijks een weekend georganiseerd waar wel meer dan 100 jongeren aan deelnemen. Activiteiten die je niet wilt missen! En niet onbelangrijk, je ontmoet zo christelijke leeftijdsgenoten die misschien wel je beste vrienden worden.

Ringweekend 15+

In februari breekt het leukste weekend van het jaar weer aan: het Ringweekend! Tijdens dit weekend denken we met jongeren van kerken uit de Vijfheerenlanden na over een thema. We doen Bijbelstudies en leuke spellen, maar er is ook veel tijd voor ontspanning en om elkaar te leren kennen. Kortom: dit mag je niet missen! Het weekend is er voor alle jongeren vanaf 15 jaar en kost € 37,50. Blijf op de hoogte van het Ringweekend via Facebook!


Contactpersoon: ...

 

MeetMe II 25-45

Meet Me is een nieuw netwerk voor christenen tussen de 25 en 45 jaar in de gemeenten Vijfheerenlanden, Molenlanden, Lopik, Bunnik, Gorinchem, Montfoort, Utrecht, Houten, IJsselstein, Woerden, Zaltbommel, Buren, Oudewater, Altena, Krimpenerwaard, Culemborg,  West Betuwe, Hardinxveld-Giessendam, Woerden, Culemborg, Nieuwegein, Sliedrecht en ... voor wie dan ook wil komen.

Meet Me is ontstaan vanuit de gedachte dat christenen behoefte hebben aan contact met andere christelijke leeftijdsgenoten. Misschien herken je het dat je in het weekend niet altijd bij je (getrouwde) vrienden op de stoep wilt staan? Hebben je vrienden of partner andere interesses dan jij? Wil je wel eens over iets anders praten? Ben jij op zoek naar vriendschappen of diepgaande gesprekken? Sta jij open voor het ontmoeten van anderen? Vind je het leuk om eens wat te ondernemen met anderen? Wil je christenen ontmoeten die bij jou in de buurt wonen? Heb je een gat in je agenda wat je wilt vullen?

Herken jij je in één van bovenstaande vragen, dan ben je welkom bij Meet Me! 

https://meetmevijf.jouwweb.nl


Contactpersoon: José de Leeuw

Organisten

 
Iedere kerkdienst wordt begeleid door één van onze organisten. We vinden het fijn dat zij hun talenten willen inzetten in onze gemeente.

Onze organisten:

  • Joost van Barneveld
  • Leen Boon
  • Bert van Hell
  • Jaap Kamp
  • Andries Damstra (reserve)
  • Frans van Oort (reserve)

Muziekgroep

Bij diverse activiteiten laat de muziekgroep van vrijwillige muzikanten en zangers van zich horen. We vinden het fijn dat zij hun talenten willen inzetten in onze gemeente. Wil je ook meedoen? Neem dan contact op met één van de contactpersonen. 

Zaterdag Avond Jeugd Werk 15+

Het ZAJW organiseert één keer per maand een gezellige avond voor jongeren vanaf 15 jaar. We hebben elke avond iets anders op het programma staan. Zo gaan we de ene avond kanoën, een volgende avond barbecuen, strandwandelen, bowlen, etc. etc. We hebben dus een heel gevarieerd programma! Wat we wel altijd hetzelfde doen is het beginnen met gebed en daarna lezen we van een stukje uit de Bijbel. Dat doen we omdat we ons afhankelijk weten van de Heere God en omdat we willen leven vanuit het evangelie van de Heere Jezus. Ook JIJ bent van harte welkom op het ZAJW. In De Zaaier en in de agenda kun je lezen wanneer de eerst volgende ZAJW avond is en wat er dan op het programma staat. Kortom: tot ziens op het ZAJW!


Contactpersoon: Nelianne de Leeuw

 

Contact

Als u een vraag heeft of iets wilt doorgeven, neemt dan contact op met een van de contactpersonen. Voor algemene vragen kunt u een bericht sturen naar het mailadres info @hervormdhagestein-hoefenhaag.nl.

Kerktijden

Iedere zondag om 9:30 uur en 18:30 uur is er een dienst in de Hervormde kerk aan de dorpsstraat in Hagestein. Luister mee via deze link.

Overige