slide 1

Kom doe mee!

Jaarthema 2019/2020

 

D.V. zondag 22 september wordt in de kerk het winterwerk geopend aan de hand van het jaarthema van de HGJB  “Kom doe mee”. Enerzijds mogen we bevoorrecht zijn dat we onderdeel mogen uitmaken van Gods gemeente en anderzijds dienen wij daar ook aan bij te dragen. Meedoen, bijdragen en bouwen met elkaar, onder de leiding van Gods Geest.

Ben jij ook een puzzelstukje in Gods plan? 

 

 

               

Activiteiten

Alle activiteiten rond het thema "Kom doe mee!" en diaconaal project: 

  • 21-09-2019 Gemeentemiddag
  • 22-09-2019 Kerkdienst met als thema ''Kom doe mee!'
  • 06-11-2019 Dankdagviering

Diaconaal project ''Mozambique''

Veel mensen in Mozambique hebben te maken met ziekte, armoede of natuurgeweld. Vanuit de organisatie Chiyembekezo zoeken vrijwilligers deze mensen in de afgelegen dorpen op. Zij lezen uit de Bijbel, bidden en geven hen praktische hulp. Chiyembekezo betekent hoop. Komende maanden willen we nog meer verhalen van hoop met jullie delen. Laten we samen aan de slag gaan om dit mooie werk mogelijk te maken! Kijk op de site van de HGJB voor meer informatie.

Opbrengst diaconaal project

Alle clubs en verenigingen dragen dit seizoen hun steentje bij aan het diaconale doel.

Op dit moment is er

€ 0,00 

opgehaald voor het diaconale doel van dit jaar.

[update: 15-08-2019]

Contact

Als u een vraag heeft of iets wilt doorgeven, neemt dan contact op met een van de contactpersonen. Voor algemene vragen kunt u een bericht sturen naar het mailadres info @hervormdhagestein-hoefenhaag.nl.

Kerktijden

Iedere zondag om 9:30 uur en 18:30 uur is er een dienst in de Hervormde kerk aan de dorpsstraat in Hagestein. Luister mee via deze link.

Overige