slide 1

Goed om te horen!

Jaarthema 2020/2021

 

                 

Activiteiten

De opening van het winterwerk vindt dit jaar plaats op zondag 20 september. In de ochtenddienst staan we stil bij het thema ''Goed om te horen''. We luisteren naar een preek over Martha en Maria. De dienst begint om 9:30u in de kerk op de Dorpsstraat in Hagestein. 

Zondagmiddag is er, als het weer het toestaat, een "openlucht zangdienst" voor iedereen die van zingen en/of luisteren houdt met ook een korte meditatie. Deze dienst wordt gehouden in het weiland achter Tienhovenseweg nummer 17. Voor meer informatie verwijzen we naar dit artikel.

Zondagavond om 18:30u is er een kerkdienst die geleid wordt door Ds. G.H. Molenaar. 

Voor de zangdienst hoeft u zich niet op te geven, want die is in de open lucht
Voor de kerkdiensten kunt u zich opgeven via deze link.

Diaconaal project ''Bjorn en Marlies van Veelen''

Marlies en Björn van Veelen zijn in juni 2019 voor 6 jaar, namens de GZB, uitgezonden naar Salatiga. Een middelgrote stad in Midden-Java, Indonesië. Daar zal Marlies werkzaam zijn in de gehandicaptenzorg en in het diaconaat. Een taak die past bij haar functie voorheen als begeleider in een woonvorm met verstandelijke gehandicapten. Björn wordt in Indonesië werkzaam in het jeugdwerk, wat ook aansluit bij zijn functie voorheen bij de HGJB.

Beiden zien het als een unieke ervaring om mee te leven en onderdeel te zijn van de wereldwijde kerk. Ze geloven dat God hen roept om iets van Zijn Koninkrijk zichtbaar te laten zijn op deze aarde. Dat deden in hun werk voorheen en dat gaan ze ook doen in Indonesië. Van februari tot juni 2019 hebben ze zich samen met een groep andere toekomstige zendingswerkers voorbereid op hun taak en leven in Indonesië. Op 9 juni 2019 zijn ze door de GZB uitgezonden naar Indonesië.

Kijk op de website van de GZB voor meer informatie.

Of 

Kijk hier om hun laatste BLOG op onze site te lezen.

Opbrengst diaconaal project

Alle clubs en verenigingen dragen dit seizoen hun steentje bij aan het diaconale doel.

Op dit moment is er

€ 0,00 

opgehaald voor het diaconale doel van dit jaar.

[update: 15-9-2020]

Contact

Als u een vraag heeft of iets wilt doorgeven, neemt dan contact op met een van de contactpersonen. Voor algemene vragen kunt u een bericht sturen naar het mailadres info @hervormdhagestein-hoefenhaag.nl.

Kerktijden

Iedere zondag om 9:30 uur en 18:30 uur is er een dienst in de Hervormde kerk aan de dorpsstraat in Hagestein. Luister mee via deze link.

Overige