slide 1

20-uurs actie

Tijd om te puzzelen!

Tijd om te puzzelen, en dat wel 20uur lang. Dit jaar wordt er als sponsorspel een 20-uurs actie georganiseerd. Van vrijdag 16 juni 17.00 tot en met zaterdag 17 juni 13.00. 

  • De hoofdactie is het puzzelen, 20 uur lang zullen deelnemers tussen de ±12 en 100 jaar alleen of in een team van maximaal 4 personen aan het puzzlen gaan, hiervoor zijn/worden zij gesponsord door familie/vrienden en kennissen, in de komende tijd zullen ze ook bij u aan de deur aanbellen om gesponsord te worden.
  • Als 2e actie, voor de kinderen of de niet-puzzelaars spelen wij het mega-JENGA spel. Het is hierbij de bedoeling dat de deelnemers zich laten sponsoren om uit een stapel met JENGA-blokjes zoveel mogelijk blokjes te halen. In de komende tijd zullen ook hier deelnemers zich bij u melden om zich te laten sponsoren. 

Voor het puzzelen en de Mega Jenga zoeken we zoveel mogelijk deelnemers die zich willen laten sponsoren. Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Naast de 2 hoofdacties hebben we tijdens de 20uur nog 2 activiteiten waarbij wij u van harte welkom heten. 

VRIJDAG 16 juni

Hamburgers/Cheeseburgers (17:00-23:00)
Op vrijdag van 17:00-22:00 verkopen wij hamburgers en cheeseburgers 
Prijs ber hamburger/cheeseburger volgt later. 

Prijs hamburger: €2,50
Prijs cheeseburger: €3,00

Oud-hollandse PUB-QUIZ
Wie weet het meeste van Nederland? 
Inculsief 2 drankjes en oud-hollandse hapjes ga je strijden om de 1e plaats. 

Prijs €5,00 p.p. 

ZATERDAG 17 juni

U kunt met ons meepuzzlen!
Zin om te puzzelen, maar geen tijd om dat 20-uur lang te doen?
U bent tijdens de actie welkom om mee te puzzelen. 
Voor €1,00 per minuut krijgt u toegang tot de puzzeltent. 

Meer informatie kan opgevraagd worden bij: 

Anske Reijersen van Buuren of José de leeuw
U kunt ons bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

#Heeft u puzzels van 5000 stukjes (of meer)? Wij willen deze dan graag voor deze actie gebruiken - spreek ons aan, of stuur een berichtje naar bovenstaand e-mailadres!

 

UITLEG PUZZELACTIE 

Denk jij dat je de puzzelkoning(in) van Hagestein bent? Tijd om dat te bewijzen!

Tijdens deze 20 uurs actie puzzel je samen met anderen aan meerdere puzzels van 5000 stukjes. Elk puzzelstukje wat jij neerlegt wordt gemarkeerd zodat we aan het einde van de 20-uur weten wie de puzzelkoning(in) is.

  • Je kunt je alleen opgeven en 20 uur lang puzzelen of je door ons laten indelen bij een team,
  • Je kunt ook je eigen team samenstellen (max 4 pers) en samen de 20uur volmaken.
  • Leeftijd voor deze actie is van ±12-100 jaar.

Iedereen die je kent laat je sponsoren voor een bedrag per puzzelstukje of voor een vast bedrag. Je sponsorlijst neem je mee naar de zomermarkt zodat wij gelijk kunnen kijken hoeveel geld deze actie heeft opgehaald.

Voorbeeld: Peter gaat meedoen aan de 20-uurs actie. Hij is 10 uur aan het puzzelen geweest (zijn teamleden deden de rest) en heeft hierbij 1250 puzzelstukjes neergelegd. Zijn moeder heeft hem gesponsord voor €0,01 per puzzelstukje. Peter heeft hiermee 1250 x €0,01= €12,50 opgehaald. Deze berekening is indicatief

       

UITLEG JENGA

Bij Jenga begin je met een nette, stabiele toren, die is opgebouwd uit stapeltjes van telkens drie stenen naast elkaar. Tijdens het spel moet je om de beurt een steen uit de toren pakken en die weer boven op de toren leggen. Je krijgt hierdoor een wankelende stapel stenen die elk moment om kan vallen. Wie laat de toren omvallen?

Iedereen die je kent laat je sponsoren voor een bedrag per Jengablokje dat jij uit de toren pakt of voor een vast bedrag. Je sponsorlijst neem je mee naar de zomermarkt zodat wij gelijk kunnen kijken hoeveel geld deze actie heeft opgehaald.

Voorbeeld: Anne gaat meedoen met het spel Jenga tegen Bart. Bart en Anne halen om de beurt een steen uit de toren. Op het moment dat de toren omvalt heeft Anne 20 blokjes verplaatst. Haar opa heeft haar gesponsord voor €0,50 per puzzelstukje. Anne heeft hiermee 20 x €0,50 = €10,00 opgehaald. Deze berekening is indicatief

      

RSS Feed GemeenteNieuws

Contact

Als u een vraag heeft of iets wilt doorgeven, neemt dan contact op met een van de contactpersonen. Voor algemene vragen kunt u een bericht sturen naar het mailadres info @hervormdhagestein-hoefenhaag.nl.

Kerktijden

Iedere zondag om 9:30 uur en 18:30 uur is er een dienst in de Hervormde kerk aan de dorpsstraat in Hagestein. Luister mee via deze link.

Overige