Enthousiasme gezocht... voor school catechese

We zijn dringend op zoek naar iemand die het leuk vindt om met kinderen te werken uit de bovenbouw van de basisschool! Het gaat om de schoolcatechese die namens onze gemeente op de openbare school mogen geven. Dit houdt in dat je een verhaal vertelt, en daarna samen met de kinderen een stukje verwerking doet in de vorm van kleuren, puzzelen of iets anders creatiefs. Er wordt gewerkt met een methode die heet ''Vertel het maar'' waarin materiaal wordt aangereikt. De catechese wordt gegeven op vrijdag van 12:45 tot 13:30u en het is fijn als je een aantal vrijdagen beschikbaar bent.
Ben je enthousiast, of heb je nog vragen, neem dan contact op met Martijn van der Linden (06 50850706, linden.leeuw @ hetnet.nl )

RSS Feed GemeenteNieuws