Pushberichten Chrch App

Dit artikel beschrijft hoe je een melding (notificatie) kunt krijgen als er bijvoorbeeld een nieuwe zaaier komt. Als je wilt weten hoe je de App kunt installeren, klik dan hier.

Kanalen worden gebruikt om verschillende soorten berichten weer te geven. O.a. nieuws vanuit de kerkenraad, ‘’De Zaaier’’ en ook een prikbord waar u zelf ook berichten kunt plaatsen. Van deze berichten kunt u in de App ook een notificatie krijgen als er een nieuw bericht is. Dit werkt als volgt:

1) Klik in de App onderin op ‘’…Meer” Klik daarna op ‘’Kanalen’’

2) Klik daarna op een kanaal, bijvoorbeeld ‘’Kerkblad de Zaaier’’

3) klik dan bovenin op de 3 puntjes. U ziet nu het scherm zoals hiernaast.

4) Als u een notificatie wilt krijgen als er een nieuwe zaaier komt, zet dan het eerste schuifje aan.

5) Als u de nieuwe zaaier in het startscherm wilt zien, zet dan ook het tweede schuifje aan.

RSS Feed GemeenteNieuws