Vaccinatie

Er is veel aandacht voor vaccinatie. We denken nu al snel aan het coronavaccin, maar er is ook nog steeds het gewone Rijksvaccinatieprogramma. Voor veel mensen is vaccinatie een vanzelfsprekende keuze. Toch geldt dit niet voor iedereen. Er zijn ook mensen die moeite hebben met vaccineren. Soms is er twijfel over de betrouwbaarheid en veiligheid van vaccins. Voor christenen kan het een vraag zijn of vaccinatie niet een gebrek aan vertrouwen op God is. Vaak worden deze argumenten door elkaar heen gebruikt. Op deze pagina leest u op de site van de NPV  meer informatie over vaccinatie en het maken van een goede afweging die bij uw levensvisie past.

Klik hier om de brochure van de NPV te lezen.

RSS Feed GemeenteNieuws