slide 1

Zaaier week 21

Zingen voor de dienst 

‘s morgens liederen, ‘s avonds ps.68:10 .

Kinderoppas

28-05: Mirjam van Lagen en Arco de Leeuw
29-05: Lianne de Heus en Bartjan de Leeuw

Bij de diensten

Aankomende zondag en maandag vieren we het Pinksterfeest en gedenken we de uitstorting van de Heilige Geest. 1e pinksterdag in de ochtenddienst is het thema “Over
de Geest en Zijn vuur…” 2e Pinksterdag bent u welkom om 9.30 uur voor een zangdienst. Proponent Matze zal een meditatie houden. Het thema van deze zangdienst is “Gods Geest uitgestort”

Collecten

De collecten kunt u overmaken naar de rekeningen van de diaconie (NL24 RABO 01541 97807) en de kerkrentmeesters (NL13 RABO 03360 10052). Aankomende zondag is er een extra collecte voor het werk van de kerkrentmeesters.

Diaconie

Proponent Matze kreeg een gift van €20,- bij bezoekwerk. Hartelijk dank. De Pinkstercollecte van zondag 28 mei is bestemd voor de GZB, met als doel Kerken toerusten in Albanië. De protestantse kerken daar zijn jong en klein, maar willen graag anderen bereiken met het Evangelie. De GZB helpt hen graag hiermee! Zendingswerker Aad van der Maas verzorgt in verschillende gemeenten lessen over thema’s zoals discipelschap, diaconaat en jeugdwerk. De jonggelovige Hairid zegt ” We kijken er altijd naar uit dat Aad bij ons komt. De lessen zijn belangrijk, gaan over de basale dingen van het geloof en zijn heel praktisch” Helpt u mee??

Kerkrentmeesters

Voor het verjaringsfonds kwam er een gift van €20,- binnen. Hartelijk dank.

Koffiedrinken na de dienst

Na de zangdienst van 2e pinksterdag bent u allen welkom voor ontmoeting en koffie & fris in het KC.

Schuur open

Zaterdag 27 mei is de laatste keer voor de zomermarkt dat de schuur open is. Tussen 10.00-12.00 uur kunt u rustig rondkijken. Ook kunt u spullen brengen.

Agenda

27-05: Schuur open & collectebonnen (10.00-12.00 uur)

Ten slotte

Een hartelijke groet, Uw/jouw kerkenraad.

RSS Feed zaaier

Contact

Als u een vraag heeft of iets wilt doorgeven, neemt dan contact op met een van de contactpersonen. Voor algemene vragen kunt u een bericht sturen naar het mailadres info @hervormdhagestein-hoefenhaag.nl.

Kerktijden

Iedere zondag om 9:30 uur en 18:30 uur is er een dienst in de Hervormde kerk aan de dorpsstraat in Hagestein. Luister mee via deze link.

Overige