’s morgens 47:3, ’s avonds ps. 132:5.

Afgelopen zondag lazen we de eerste 8 verzen van Markus 16. Komende zondag lezen we verder, en sluiten we het boek Markus af. Wat wil Markus ons in deze laatste verzen zeggen? En waar roept hij ons toe op? Gezegende diensten gewenst.

Ds. Brendeke ontving via de HVD € 5. Hartelijk dank.

We leven mee met de zieken in de gemeente: Ton de Leeuw Tienhovenseweg 23 (4124 KV), Anneke de Jong Gasperdenstraat 18 (4124 AP) en mevrouw Blom - de Leeuw (Polanerbaan 2, 3447, GN kamer 23). We wensen u God zegen toe in de behandelingen en therapieën die u ondergaat, of waar u op wacht. Gods ook zegen toegewenst aan hen die al langere tijd, wat meer op de ‘achtergrond’ ziek zijn. Het nieuws is er dan vanaf, maar u leeft er elke dag mee. Dat kan fysiek of mentaal beperkingen opleveren, en zorgen voor pijn, verdriet of zorgen. Sterkte in uw omstandigheden.

Overlijden

In de vroege nacht van woensdag 31 maart is in de leeftijd van 85 jaar overleden dhr. Teunis ’t Hart. Hij verbleef de de laatste afgelopen tijd in de Hof van Batenstein, maar woonde daarvoor op de Gasperdenstraat 19 (4124 AP) in Hagestein. Het was een man die altijd hard gewerkt heeft en een zorgzaam karakter had. Vooral de afgelopen jaren heeft hij veel voor zijn vrouw gezorgd. De afgelopen maanden ging het qua gezondheid achteruit. Hij verzwakte erg en er werd kanker geconstateerd. Zijn krachten werden minder, waarop hij op woensdag overleed. Afgelopen dinsdag, 6 april, heeft de uitvaart plaatsgevonden vanuit de aula, waarna hij begraven is op de begraafplaats in Hagestein. We condoleren mevr. ’t Hart, haar zoon, schoondochter en kleindochter, en verdere familie met dit verlies, en wensen u Gods troost toe in het verdriet.

Stille week

We kijken terug op mooie vieringen en ontmoetingen afgelopen week. Het was goed om met muziek, stilte en woorden toe te leven naar Goede Vrijdag. We zijn nog op zoek naar iemand die het leuk vindt om mee te denken over de invulling van de Stille week. Mocht dit iets voor u of jou zijn, neem dan gerust contact met mij op.

Ik hoop dat u een goede Pasen beleefd hebt. Ook dit jaar weer zonder het Paasontbijt van de JV, maar gelukkig wel mét de zangdienst. Het was mooi om maandag met zoveel jongeren in de kerk te zitten. Ik hoop dat u er ook van genoten hebt! Met een hartelijke groet, ds. Brendeke