slide 1

Zaaier week 6

Zingen voor de dienst

's morgens ps. 133:3, ‘s avonds ps. 121:4.

Bij de diensten

Aanstaande zondag is de eerste lijdenszondag. We leven als kerk in zeven weken toe naar het lijden, sterven en opstaan van Christus. Voor zondagmorgen lezen we Openbaring 2:18-29, de brief aan de gemeente Thyatira. In de avonddienst verwelkomen we een oud-predikant. Een gezegende zondag gewenst.

Collecten

De collecten kunt u overmaken naar de rekeningen van de diaconie (NL24 RABO 01541 97807) en de kerkrentmeesters (NL13 RABO 03360 10052). Hartelijk dank!

Pastoraat

Anneke de Jong, Gasperdenstraat 18 (4124 AP) zal op 16 februari starten met de chemokuren. Een heftig traject zal dan van start gaan. We wensen jou en Aart Gods zegen en kracht toe in de behandeling en bidden om herstel en genezing.

Activiteiten i.v.m. corona

De activiteiten in het KC zijn in verband met de lockdown afgelast. Een aantal gaat wel door maar dan op een digitale manier.

Agenda

Komende week vinden D.V., de volgende activiteiten online plaats:

14-2: Jeugdvereniging
15-2: Catechisatie
16-2: Themakring

Tenslotte

Het was even schakelen vorige week vrijdag en zaterdag. Ik had al contact met ds. Van der Knijff vanwege de weerberichten, maar we besloten om het nog even aan te zien. In de berichtgeving werden de sneeuwhoogten namelijk steeds lager. Maar toen kwamen de codes: geel, later oranje en op zaterdag zelfs rood. Toen was het wel duidelijk: de ruil bliezen we af. Zo mocht ik zondag dus twee keer voorgaan in Hagestein, en dat was achteraf gezien maar goed ook. Het was mooi om stil te staan bij Jeremia 29:7, bidden voor je stad. Een tekst die ik al langer in mijn hoofd had om er eens over te preken, en nu was het zover. Ik hoop dat we als gemeente een baken van licht voor onze dorpen mogen zijn. En ook hoop ik dat u/jij blijft bidden voor uw dorp en de mensen in de buurt. Zo mogen we in ons gebed zowel Hagestein als Hoef en Haag in handen van God leggen. De beste plek om dorp, straat en buren te brengen!

Met een hartelijke groet, ds. Brendeke

RSS Feed zaaier

Contact

Als u een vraag heeft of iets wilt doorgeven, neemt dan contact op met een van de contactpersonen. Voor algemene vragen kunt u een bericht sturen naar het mailadres info @hervormdhagestein-hoefenhaag.nl.

Kerktijden

Iedere zondag om 9:30 uur en 18:30 uur is er een dienst in de Hervormde kerk aan de dorpsstraat in Hagestein. Luister mee via deze link.

Overige