’s morgens ps. 5:12 ‘s avonds ps. 14:7.

Leyla Kragten en Emi Bergshoeff

Zondagavond hoop ik te preken over zondag 36 en 37 uit de catechismus. We denken na over wat het derde gebod vandaag voor ons betekent. Vragen die in de dienst aan de orde komen zijn: wat is Gods Naam? Waarom is Gods Naam heilig? Hoe moeten wij wel en hoe niet met Gods Naam omgaan? Het is mooi om ons zondagavond te buigen over deze en andere vragen. Goede diensten gewenst.

De collecten voor aanstaande zondagen zijn bestemd voor de diaconie en het werk van de kerkrentmeesters. De diaconiecollecte van aanstaande zondag is bestemd voor Stichting Gave. Stichting Gave is een interkerkelijke organisatie voor het werk onder vluchtelingen en asielzoekers in Nederland. Stichting Gave verlangt er naar dat de vluchteling die naar ons land komt, wordt gezien en geliefd. En dat zij Jezus dienen en eren samen met Nederlandse christenen.

De collecte van zondag 2 februari heeft € 220,45 opgebracht. Bedankt hiervoor.

De collecte voor het werk van de kerkrentmeesters heeft zondag 2 febr. opgebracht: € 302,65. Oud. Van Dieren ontving bij bezoek 1 x € 20,-. Hartelijk dank.

Rijk Simons, de Zijp 8 (4133 GR, Vianen) heeft in de afgelopen week een goede uitslag gehad rondom de kuren die hij krijgt. Hij mag voorlopig stoppen met de kuur. Pas over drie maanden zal er weer een onderzoek plaatsvinden. Hoewel we weten dat de zorgen er blijven, zijn we dankbaar voor de tijd van ‘rust’ die je samen met Helma ontvangt. We bidden om Gods zegen voor jullie samen op de weg die jullie gaan. Reineke Bassa, Tienhovenseweg 17 (4124 KV) werd afgelopen week in het ziekenhuis opgenomen met een blindedarmontsteking. We zijn dankbaar dat de operatie goed mocht verlopen en dat ze weer thuis mag zijn. We bidden jou en je gezin Gods zegen en kracht toe in deze tijd. We denken ook aan andere zieken in de gemeente, zij die onderzoeken ondergaan of op uitslagen wachten. Weet u in Christus geborgen, in leven en in sterven.

Jeugdwerk

Wie voelt zich geroepen voor het jeugdwerk? Binnen onze gemeente zijn diverse vacatures bij de verschillende clubs en verenigingen. Heeft het jeugdwerk je hart? Graag willen we met je in gesprek om te luisteren waar jij jouw gaven en talenten in kan en wil zetten. Heb je interesse of vragen, spreek ons gerust aan of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Hartelijke groet, Gesine, Sonja, Leander en Edwin.

Middagbijbelkring

Deze komt dinsdag 11 februari weer bijeen in het KC. We beginnen om 14.00 uur. Hoofdstuk 6 uit het boekje over Marcus 10:32-45 wordt besproken. Kopieën van dit hoofdstuk zijn beschikbaar. Hartelijk welkom.

Koffiedrinken na de dienst

Na de morgendienst van zondag 9 februari is er weer koffiedrinken in het KC. Deze morgen zullen Wilma van Lindenberg, José de Leeuw, Meta Kortenoever en Annelies de Groot de verzorging hiervan voor hun rekening nemen. Iedereen hartelijk welkom om onder het genot van een kopje koffie/thee of glaasje fris elkaar te ontmoeten.

Open eettafel

Op 12 februari is er open eettafel. U bent van harte welkom. U kunt zich opgeven tot 8 februari bij Annie Witkamp (0347-351387) of Corrie de Wildt (0347-351689) na 17:00 uur.

Het oud papier wordt op 15 februari opgehaald door Ad Bergshoeff, Adriaan Noteboom en Diederik Meijers.

Stroopwafel actie

Graag herinneren wij u aan de stroopwafelactie van de jeugdclub! U kunt bij ons stroopwafels bestellen die wij vervolgens D.V. vr. 21 feb. vanaf ongeveer 17.30 uur bij u langs komen brengen. 1 pak (met 10) stroopwafels kost €2,50; voor 3 pakjes betaalt u €7,-. De opbrengst is voor 50% voor de jeugdclub en voor 50% voor het jaardoel in Mozambique. Bestellen kan via email: leandervanderlindenDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.; Bellen of appen: 06-57008363 of d.m.v. het inleveren van het strookje in het kerkportaal. Alvast hartelijk bedankt!

ZAJW Volleybal

Zaterdag 29 februari is het weer tijd voor het jaarlijkse volleybaltoernooi! Geef je op als team van 5 à 7 personen en bedenk een leuke teamnaam. Eén persoon van het team is de teamcaptain. Van deze persoon ontvangen wij op de avond zelf graag het geld voor het gehele team (7 euro per persoon). Kun je geen team maken? Geef je dan individueel op, dan stellen wij een team voor je samen! Heb je zin om mee te doen? Geef je dan op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bij Melanie Noteboom (06-22672622). Opgeven kan tot en met 26 februari. Supporters zijn van harte welkom om de teams te komen aanmoedigen! We zien jullie graag om 19:30 uur in de Wiel in Asperen (Leerdamseweg 39). We gaan er samen weer een gezellige en sportieve avond van maken!

7-02: It’s Friday (16:00-18:00 uur)
7-02: Jeugdclub (19:00-20:30 uur)
9-02: Koffiedrinken na de morgendienst (11:00-12:00 uur)
9-02: Jeugdvereniging (20:00-22:00 uur)