slide 1

Zaaier week 36

Zingen voor de dienst

’s morgens ps. 130:3, ‘s avonds ps. 131:1.  

Kinderoppas

Hannah Labadie en Mirthe Labadie 

Bij de diensten

Komende zondag bereiden we ons voor op de viering van het Heilig Avondmaal. Ik weet nog niet precies waar de verkondiging over zal gaan. Wel alvast een vraag om over na te denken: kijkt u uit naar de viering van het avondmaal? Waarom wel/niet? Een gezegende zondag toegewenst.

Collecten

De collecten voor aanstaande zondagen zijn bestemd voor de diaconie en het werk van de kerkrentmeesters.

Diaconie

De collecte van zondag 25 augustus heeft € 202,60 opgebracht. De collecte van zondag 1 september bestemd voor de VBW heeft opgebracht het mooie bedrag van € 378,35. Waarvoor hartelijk dank.

Kerkrentmeesters

De collecte voor het werk van de kerkrentmeesters heeft zondag 1 september opgebracht € 287,85. Ds. Brendeke ontving € 11,00 tijdens bezoekwerk. Hartelijk dank.

Huwelijk

Op 9 september hopen Ria Bergshoeff en Wim Blom, het Laantje 22 (4124 BC) elkaar het ja-woord te geven. Na de huwelijksceremonie zal om 15:00 uur de kerkelijke inzegening van hun huwelijk plaatsvinden. Ds. M. Van Dam zal deze dienst leiden in het Koetshuis op het Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt. Het is voor jullie beiden de tweede keer dat jullie in het huwelijk treden. In het vinden van elkaar zien jullie Gods zorg, Hij heeft jullie samen gebracht. Tegelijk ligt er ook een schaduw van gemis over deze dag. We wensen jullie, samen met de wederzijdse kinderen, een goede een gezegende dag toe en Gods nabijheid en zorg voor de toekomst.

Begrafenis

Vorige week woensdag hebben we dhr. Hol begraven. Aan een leven vol werken en met veel aandacht voor anderen is een einde gekomen. In de uitvaartdienst lazen we psalm 57: ‘ik neem de toevlucht onder de schaduw van Uw vleugels’. We bidden de rouwdragende familie, en in het bijzonder mevr. Hol, Gods nabijheid toe. Hij is een toevlucht, bij Hem mag u schuilen.

Catechese

Voor alle jongeren die catechisatie zullen volgen komend jaar: de avond waarop catechisatie wordt gegeven is verschoven van dinsdag naar maandag. De tijden (18:30 en 19:30 uur) blijven wel hetzelfde.

Open eettafel

Op 11 september kunt u weer gezellig mee eten in het Kerkelijk Centrum bij de Open Eettafel. U bent welkom om 12:00 uur. U kunt zich opgeven tot 7 september bij Annie Witkamp (0347-351387) of Corrie de Wildt (0347-351689) na 17:00 uur.

Kerkschoonmaak

We zijn opzoek naar schoonmaak(st)ers die mee willen draaien in het team om het interieur van de kerk netjes te houden. Je bent ongeveer 1 x per 3 maanden aan de beurt. Opgeven kan bij de koster. Tel. 0347- 351803.

Agenda

11-9: Open eettafel (12:00-14:30 uur)
11-9: Bezinningsuurtje Heilig Avondmaal (20:00-21:00 uur)

Tenslotte

Met een hartelijke groet, ds. Brendeke

Contact

Als u een vraag heeft of iets wilt doorgeven, neemt dan contact op met een van de contactpersonen. Voor algemene vragen kunt u een bericht sturen naar het mailadres info@hervormdhagestein-hoefenhaag.nl.

Kerktijden

Iedere zondag om 9:30 uur en 18:30 uur is er een dienst in de Hervormde kerk aan de dorpsstraat in Hagestein. Luister mee via deze link.

Overige