Kerkblad 'de Zaaier'

De kerkdiensten en het gemeentenieuws staan vermeld in het regionale kerkblad 'De Zaaier'. Om betrokken te blijven bij het gemeenteleven in de regio is een abonnement zeer aan te bevelen.

Voor een abonnement kunt u zich schriftelijk opgeven via info@kerkbode- dezaaier.nl
Advertenties kunt u opgeven bij onderstaand adres.
Rouwadvertenties zijn tot uiterlijk woensdag 08.30 uur op te geven.

Contactgegevens:
De Groot Drukkerij bv (o.v.v. De Zaaier) Postbus 1, 2977 ZG Goudriaan
Tel. 0183-583333/Fax 0183-588220 E-mail: zaaier@degrootdruk.nl

Wie kopij wil aandragen voor onze kolom in de Zaaier kan contact opnemen met de predikant of mailen naar zaaier@ hervormdhagestein-hoefenhaag.nl.

‘s morgens ps. 28:6, ‘s avonds ps. 29:5

Lianne de Heus en Emi Bergshoeff

De collecten kunt u overmaken naar de rekening van de diaconie (NL24 RABO 01541 97807) en de kerkrentmeesters (NL13 RABO 03360 10052).

‘Maar omdat Ik deze dingen tot u gesproken heb, heeft de droefheid uw hart vervuld. Maar Ik zeg u de waarheid: Het is nuttig voor u dat Ik wegga’ (Joh 16:6-7a). Terugkijken op het leven is niet altijd makkelijk. Het kan je vervullen met verdriet als je beseft wat je allemaal los moet laten. Jezus wil echter dat wij vooruitkijken en beseffen wat wij in de H.G. hebben. Als we Hem hebben, hebben we alles. Hij is de Trooster, Die ons wil helpen met kracht.

De collecte in april heeft €1468,96 opgebracht. De extra collecte bedroeg €282,80. Hartelijk dank voor uw bijdragen.

Meeleven

We leven deze week in het bijzonder mee met hen die in de afgelopen weken ziek zijn geweest of nog niet opgeknapt zijn. Hoewel ziekte vaak niet fijn voelt, valt het gelukkig niet buiten de zorg van de Hemelse Vader. Juist door deze beproevingen wil Hij ons doen groeien (Rom 8:28). Laten we elkaar niet vergeten, met name hen die een langer hersteltraject hebben te gaan.

Nacht van gebed Open Doors

Alvast voor uw agenda: op D.V. vrijdagavond 31 mei wordt er de jaarlijkse Nacht van Gebed georganiseerd van Open Doors. Deze keer is Zijderveld de organiserende gemeente. Wij zijn daar van harte welkom vanaf 20.00 om mee te bidden voor de vervolgde kerk. Meer informatie volgt, maar zet deze datum alvast in uw agenda!

Zomermarkt

Heel fijn dat veel mensen hun medewerking hebben toegezegd voor 15 juni. Tijdens de markt wordt er een sponsorspel gehouden in de vorm van aardappels schillen binnen een bepaalde tijd. Is dit iets voor U? Meldt u aan, maar intekenen op de sponsorlijsten is ook altijd welkom. We verzamelen ook nog steeds DE punten en misschien wil iemand nog een prijs ter beschikking stellen. Er komt ook weer een gebakkraam waarvoor we graag een oproep doen. Wees actief en doe mee, op welke manier dan ook.

ZAJW

25 mei staat er weer een ZAJW-avond op het programma! We hopen op heerlijk weer want we gaan met z'n alle BBQ-en. De avond begint om 19:00. Maar... we gaan niet alleen eten met elkaar, ook is er levend tafelvoetbal!! Opgeven kan bij Corlieke (06-45764814) of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Opgeven kan tot 20 mei. De kosten voor de avond zijn 7 euro per persoon.

Het oud papier wordt 18 mei opgehaald door Jan Verhoef, Gerard de Hertog, Maarten van der Lee.

Zaaier volgende week

I.v.m. Pinksteren is de zaaier volgende week voor twee weken. Houd u hier rekening mee met het aanleveren van de berichten?

Agenda (D.V.)

• 14-5 Belijdeniscatechisatie 19:45-21:15
  • 17-5 It’s Friday 14:30-16:30
  • 18-5 Oud papier 8:00-11:00